HEMEN ARA

  • Anasayfa
  • Site Haritası
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=905393072099
  • https://mobile.twitter.com/medyumilhami
  • https://www.instagram.com/medyumilhamihoca
  • https://www.youtube.com/channel/UCdG2F388_bxUEBs0GyBiW9w

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bize Ulaşın

WhatsApp İletişim

 

Danışan Görüşleri

Video

Medyum İlhami Hoca Şaşırtmaya Devam Ediyor



Umutsuzların Umudu Olan Medyum İlhami Hoca

Vefk Nedir

  • VEFK NEDiR?
 

Vefk'in sözlük anlamı uyumdur, vefkin sağdan sola, yukarıdan aşağıya veya bir köşeden diğer köşeye olan evlerindeki sayıların toplamı birbirine eşit olduğu için bu adı almıştır, dini terminolojide ise vefk, tesirli Dua demektir.Vefk bir dörtgen içinde birbirlerini dik olarak kesen doğruların arasında meydana gelen dörtgenlere, belirli zaman ve şartlarda, belli kurallar ile sayılar, sayıların değerlerinde harfler, kelimeler yada sayıların, harflerin ve kelimelerin beraber yazılmasıyla meydana getirilen şekildir.Aşk Vefki,Bağlama Vefki,Sevgi Vefki,Muhabbet Vefki,Aşk Vefki Nasıl Yapılır,Bağlama Vefki Nasıl Yapılır,Sevgi Vefki Nasıl Yapılır,Muhabbet Vefki Nasıl Yapılır,Şirinlik Vefki,Şirinlik Vefki Nasıl Yapılır,Koruyucu Vefkler,Vefk Çeşitleri gibi ifadeler ilede tanımlanabilir.
 
En Başarılı Medyum
Derin ve maneviyat nedir


En etkili medyum hocalar Denince ilk akla gelen isim medyum İlhami Hocadır. En garantili medyum ve hocalar En iyi medyumlar Güvenilir medyum hizmeti almak için iletişime geçiniz. Sonuç veren medyumlar arasında En iyi medyum hoca kimdir deseniz medyum ilhami hoca desek çok demiş olmayız. 

Türkiye'nin en iyi medyumu


Sitemize sizden gelen doğru medyum yorumlarımızı ve en iyi Medyum Yorumları olan gerçek medyum ilhami yorumları görebilirsiniz ve sizde yorum yazabilirsiniz. Gerçek medyumlar bulmak aslında hiç zor degildir

Büyü Yapma, Büyü Bozma

Büyü ve sihir harut ve marut dönemine dayanır. Harut ve Marut hikayesi Kur'an'da ismi geçen iki melek. Büyü yapan hocalar ve büyü bozan medyum hocalar büyü çeşitleri aşk büyüsü, geri getirme büyüsü, süryani büyüsü, ermeni büyüsü ve papaz büyüsü işlemlerinde ve koruma büyüsü.Büyü belirtileri Büyüler için gereken malzemeler işleme göre ve büyünün yapılışı na göre değişkenlik verir.Sosyal Ağlarda Büyüler kaç günde yapılır, Kalıcı Büyüler, Büyüler ne kadar sürede etki eder,  büyüler kaç günde etkisini gösterir ve kaç günde tutar, Diye aramalar yapılmaktadır.

 

 

 

 

Ünlü Medyum Nedir

Ünlü medyum demek herkes tarafından tanınan, bilinen Ün salmış olan, şöhretli, meşhur, şanlı, bulunan, tavsiye edilen, güvenilir, ermeni, garantili, namlı, başarılı, gerçek, uzman, profesyonel, bilgili,  tecrübeli, üstad, güven veren, namdar, demektir.

Site Haritası
En iyi medyumluk hizmeti

En iyi medyumluk hizmetini sizlerle paylaşmaya ve soruların cevaplarını vermeye devam ediyoruz. Amacımız Türkiye Ve yurt dışının her yerine medyum arıyorum denildiginde gücümüz yettikçe yetişmektir. İster İstanbul medyum, ister Ankara medyum arayışında olanlar olsun türkiyenin her yerine en iyi hizmet vermektir. En özel çalışmalarımızla, size uygun olan hizmeti sunmaktan mutluluk duyarız. Türkiyede en çok tavsiye edilen medyumlar içindedir. Kalıcı çözümler yapan  ünlü hocalar ve en iyi medyumdur.Doğru medyum yorumları sizden gelen gercek yorumlar 

Falcı nedir

Fal, bazı alet ve araçlarla ya da bazı yöntemlerle, içinde bulunulan zamanla veya yorumlar yapma ve tahminlerde bulunma işidir. Fal bakan kişiye falcı denir. Yüz falı, tarot, iskambil falı, bakla falı, el falı, kahve falı, yıldızname gibi birçok fal çeşidi bulunur. 

VEFK NASIL ETKİ EDER ?

Belirli bir amacı elde etmek için yapılan vefk, kurallarına uygun yazıldıktan sonra, derecelerinin hizmetlilerinin isimleri bulunur. Bu hizmetliler Dua ve yemin vasıtasıyla istenen işlerde Allah?ın (C.C.) izniyle görevlendirilir, böylece etkili olur.

VEFKLER KAÇ ÇEŞİTTİR ?

Verfkler her sırasında bulunan kare sayısına ya da özelliklerine göre isimlendirilir.Örneğin bir sırasında 3 kare varsa üçlü, 4 kare varsa dörtlü????..10 kare varsa onlu vefk, bulunduğu gruba göre, Toprak, Hava, Ateş ve Su vefki, bağlı bulunduğu gezegene göre, Güneş vefki, ay vefki olarak isimlendirilir. Vefklerin bunlardan başka daha bir çok çeşidi de bulunur.

VEFK NASIL YAPILIR ?

Arap alfabesindeki harflerin Ebced hesabında sayısal karşılıkları vardır, vefki yapılacak kelimenin veya cümlenin harflerinin sayısal değerleri Ebced hesabı tablosundan bulunur, toplanır ve elde edilen sayısal değerin vefki yapılır.

VEFK HARAM MIDIR?

Vefk islami kurallara göre uygundur.Niyetler amellere göre yapılır.Yapıcı amaçla yapılan vefk islami kurallara göre uygundur.

Medyum İlhami Hoca Mucizeleri

Medyum İlhami Hoca kendisi ile görüşen insanların memnun kaldığı bir medyumdur. Adından bu kadar söz ettirebilmesinin bir nedeni de budur. Bu anlamda medyumluğa ilgili olanlara tavsiye edilmektedir. Yaptığı çalışmalar ve işlemlerle İlhami hoca hüddamları ile irtibat kurarak bio enerji ve metafizik ilmi ile gerçekleştirir. Dünyaya geldiğimiz zaman Rabbimiz her kuluna bir kader birde yetenek ihsan etmiştir her kulu herşeyden anlayacak diye birşey yoktur ve bazı kullarına özel yetenekler kimine mucize şeklinde rüya ile bahş edilir kimine bu özel yetenekler doğarken verilir.İlhami Hoca Başarılı Medyum olmayı  insanlara faydalı olumlu sonuçlu büyüler yaparak adından söz ettirmektedir.

İnsanlar zayıf birer halka gibidir hem incilmeye ve hayatta kendisinden daha fazla derdi olmadığını düşünmektedir Rabbim sevdiği kuluna dert vermektedir derdi veren Allah dermanıda verendir şüphesiz. İnsanlar kendilerinin daha çabuk başarılı olmaları için büyüler yapılabilmektedir. Özellikle ayrılan sevgililerin giden sevgilisini geri döndürmek için gittiği duraklardan biri medyum İlhami Hocadır. Bu anlamda bağlama büyüsü, geri döndürme büyüsü, bağlılık büyüsü, aşk büyüsü ve bunlara benzer büyüler yapmaktadır.

 

Medyum İlhami Hoca Medyumluk Faaliyetinde Bulunmakta Olup Sizlere Havas İlmi, Gizli İlimler, Manevi Şifacılık, Bio Enerji, Astroloji, Ruhsal Sıkıntılar, Cin Ve Peri Musallatı, Ateş Perisi Musallatı Vb. Pek Çok Konuda Kendini İspatlamış Güvenilir Bir Üstaddır. Büyü Ve Sihir Çözme Konusunda Uzman Olan İlhami Hoca Birçok Ünlü Kişinin De Fikir Alışverişi Yaptığı Bir Hocadır. İlhami Hoca, 1998 bu yana Medyumluk Hayatında Sizlere Verdiği Hizmetler Arasında Gideni Geri Döndürme, Bağlama, Aşk Ve Sevgi Bağlamada Çok Başarılı Sonuçlar Ve Çözümler Sunmaktadır.

Medyum İlhami Hoca 1998 bu  yana çalışmaları ve Bu Günümüze Kadar Çok Derecede Başarılı İşlemlere İmza Atmıştır. Kişilerin Sorununu Ve İşlemlerini Başarı İle Yerine Getirmiştir. Hüddamları ile Medyum Sıfatıyla İlmiyle Dilden Dile Gezmektedir. Başarılı medyum İlhami Hoca daha çok yaptığı insanlığa faydalı büyüler ile adından söz ettirmektedir. İnsanların kendilerine özgü bir konuda başarılı olmaları için büyü yapabilmektedir. Bunun dışında aşk büyüleri de yapmaktır. Özellikle ayrılan sevgililerin giden sevgilisini geri döndürmek için gittiği duraklardan biri medyum İlhami Hocadır. Bu anlamda bağlama büyüsü, geri döndürme büyüsü, bağlılık büyüsü, aşk büyüsü ve bunlara benzer büyüler yapmaktadır.

Medyum İlhami Hoca kendisi ile görüşen insanların memnun kaldığı bir medyumdur. Adından bu kadar söz ettirebilmesinin bir nedeni de budur. Bu anlamda medyumluğa ilgili olanlara tavsiye edilmektedir.

Muska Yazan Hocalar

Muska rahmani konularda uygulanır. Yapılan işlem şeytani çalışmaya girmez. Muska kimseye zarar vermez. Bağlama muskası, rızık, muskası, başarı muskası, muhabbet muskası yapılabilir. Muska yazan hocalar isteğiniz ne tür bir işlemse ona göre hazırlayıp sizden uygulamanızı isterler. Eski eşinizin gelmesini istiyorsanız evinize muska yaptırabilirsiniz. Bu muska adeta bir mıknatıs görevi görür ve giden eşinizi bu eve geri çeker. Muska yazan hocalar için Medyum İlhami ile iletişime geçebilirsiniz.

Altin vs Kaybolan eşya

Altın Para Kaybolan eşya bulma hizmetimiz yoktur.

Kayıp olan Ziynet Eşyası Altın Para vb Kaybolan eşya bulma hizmetimiz yoktur.

18 Yaş Altı Yasak

Bu Site 18 Yaş Üstü İçin Uygundur

Yıldız Haritası Falı

Yıldız Haritası Falı Nedir

Eft Tekniği

Duygusal Özgürlük Tekniği, psikolojik problemlerin üstesinden gelmek için kullanılan bir alternatif psikoterapi yöntemidir.

Spiritüel Danışmanlık

Spiritüel danışmanlık, diğer koçluk sistemlerinden farklı olarak yaşamın koçu haline gelen danışanlara aldığı egitimler sonucu profesyonel koçluk yapabilen ruhsal açıdan danışanları ilerlemeleri için rehberlik eden çalışma koludur. Danışan kişilerin arzu ettikleri huzur, mutluluk, başarı, bolluk bereket, negatif enerjilerden arınmasını sağlamaktadır. 

Kuantum

Kuantum düşünce tekniğinde ise, derin düzeyde atom altı alanda etkili olabilecek tarzda, yaratıcı bir düşünce biçimi oluşturulur. Özel bir bilinç düzeyine girerek, özel davranış kalıplarını kurgulayarak kişiye sözel ve imgesel oluşumlar yüklenir.

Yaşam Koçluğu

Yaşam koçluğu, bir koçluk sanatı olup, insanların kendi kendilerini güçlendirmelerine yol açan beceriler ve tutumlar ...

 

Yaşam Koçluğu profesyonel koç tarafından bireye verilen bir hizmettir. Birey yaşam Koçuyla bir hedefe ulaşmak, bir problemi çözmek veya kendi yaşamlarında bir değişiklik yapmak için çalışırlar. Koçluk; istenen performansa ulaşmak için, koç (coach) ve danışan (coache) arasında kurulan planlı bir gelişim ilişkisidir. Yaşam koçu, danışanına akıllı sorular sorarak, danışanının farkındalığını geliştirir. Koçluk seansları esnasında danışanının itirazlarını iyi çözümler.

 

Yaşam Koçluğu, danışanın kendi belirlediği hedeflere, koçun desteğiyle ulaşması ve sorunlarının üstesinden tek başına gelmeyi öğrenmesidir. Koçluk bir gelişim sürecidir. Süreç boyunca danışan, kendisini daha iyi tanır, potansiyelini keşfeder ve hatalarından ders alarak yetkinliklerini geliştirir. Koçluk; mevcut durumundan, daha iyi bir duruma ulaşmak isteyen sağlıklı bireylerle yapılan bir çalışmadır. koçluk; bu hizmeti alan danışanın, özel ve profesyonel yaşamında, gelişimi hedefleyen ve tümüyle güven ve gizlilik esasına dayanan bir süreçtir. Günümüzde her insanın belirli belirsiz sorunları vardır, bu bazen maddi bazen manevi olabilir. Ancak şu bir gerçek manevi düzen olmadan maddi düzenin fazla anlamı yoktur. Yaşam koçları bu insanlar için yol göstericidir

Aura

Aura, paranormal veya tinsel anlamda kullanılan bir terim olup, canlıların bedenlerinden yayıldığı ışınımla oluşan ve gitgide yayılan tesir kuşakları tarzında kendini gösterdiği elektromanyetik alana verilen addır. 

Reiki Çalışmaları

Reiki Reiki, 20.yüzyılın başında Japonya'da ortaya çıkan, enerji aktarımı ile ruhsal şifa vermeye dayalı bir tekniktir

Bilinçaltı Enerji Temizleme

Bilinçaltı Enerji Temizleme Bilinçaltı Terapisti

Çeşitli meditasyon teknikleriyle ve hafif trans altında yapılan bir çeşit terapi türüdür. Trans altında anı değiştirme çalışmaları yapılmakta ve kişinin bilinçaltı temizlenip yeni duygu yerleştirilmektedir. 

Regresyon Terapisti

Regresyon terapisinin başka bir ismi de geçmiş yaşam terapisidir. Regresyon terapisi, olumsuz duyguların nedenlerini izole etmek ve onlara daha iyi hitap etmek için nedenlerini belirlemek amacıyla bir kişinin hayatındaki çatışma alanlarına ve potansiyel olarak diğer olumsuz yönlere odaklanır.

NLP MASTER

NLP Master Practitioner sizi gerçek hayatta uygulanabilir pratik psikoloji ve iletişim becerileri ile donatan kapsamlı bir kişisel ve profesyonel gelişim programıdır. Geliştireceğiniz tüm becerileri, hedeflerinize odaklanmak, mesleğinizde ve özel hayatınızda daha hızlı ve etkili sonuçlar almak için kullanabilirsiniz.

Meditasyon

Meditasyon, Latince meditatio kelimesinden türetilmiş, sözcük anlamıyla birçok Batı dilinde "derin düşünme" anlamına gelmekte olan bir terim olup, sözlüklerde, "kişinin iç huzuru, sükûnet, değişik şuur halleri elde etmesine ve öz varlığına ulaşmasına olanak veren, zihnini denetleme teknikleri ve deneyimlerine verilen ad" olarak tanımlanır

Enerji Terapisti

Kişiyi nasıl etkiliyor? Bu sıkıntının temeli nereden geliyor?" bu konuyla ilgili araştırma, terapi ve sonrası evrelerine yardımcı olmak için enerji yüklemesi veya azaltması gibi çalışmalar yapanlara da enerji terapisti diyoruz.

Trans

Trans, hipnoz veya herhangi bir medyum aracılığıyla girilen, vücudun haricî uyarıcılara kapalı olduğu yarı uyanık durum.[1]

Trans, parapsikoloji sözlüklerinde “iradi hareketlerin yokluğuyla ve düşüncenin otomatizma durumuna geçmesiyle nitelenen psikolojik ayrışma hali” veya “paranormal bir fenomenin belirdiği, değişik derinlik derecelerindeki bilinçsizlik hali” olarak tanımlanır.

Bununla birlikte, şaman transında ve psikolojik ayrışma yöntemiyle edinilen transta görüldüğü gibi, bilincin kaybolmadığı trans halleri de vardır. Ruhçuluğa göre ruh ve beden ilişkisinin, dolayısıyla perispri ve beden ilişkisinin gevşemesiyle oluşan özel bir bilinç halidir. Metapsişikçiler sezgisel medyumluk yoluyla bilgi alınmasını sağladığından transı insanlığın manevi alandaki en önemli bilgi alma kaynağı olarak görürler.

Telekinezi

Telekinezi (Yunanca: τῆλε + κίνησις, "uzaktan kontrol") ya da kısaca TK, maddeler üzerinde düşünce gücüyle etki yapma olarak tanımlanır.

Telekinezinin gerçekliğine dair hiçbir bilimsel kanıt yoktur. 2006'da bu konudaki 380 deneyin meta analizini yapan bir çalışma, sadece yayın ön yargısına (bilimsel yayın yapan kişilerin sonuçları olumlu yorumlama payı) bağlanabilecek denli küçük bir etki bulmuştur.[1] Telekinezi deneyleri, biliminsanları tarafından yeterince kontrollü ve tekrarlanabilir olmamaları yüzünden eleştirilmiştir.[2][3][4] Ancak bazı deneyler telekinezinin gerçekliği konusunda bir yanılsama yaratmıştır, bu yanılsama deneyi yürütenlerin telekineziye duyduğu inançla orantılıdır.[5]

Telekineziyi gerçekleştirebildiğini iddia edenler arasında en ünlüleri Rus psişik Nina Kulagina ve İsrail'li psişik Uri Geller'dir.

Köken bilimi

Telekinezi terimi Yunanca "uzak" anlamındaki "tele" sözcüğü ile "hareket" anlamındaki "kinesis" sözcüklerinden türetilmiş olup, metapsişikçilerce var olduğunu öne sürdükleri "fiziksel medyumluk yeteneğine sahip bir insan tarafından eşyaların el veya bilinen diğer araçların yardımı olmaksızın uzaktan hareket ettirilebilmesi paranormal olayını adlandırmak üzere kullanılmaktadır. Parapsikologlar bu varsayılan olayı psikokinezi kapsamında ele alırlar. Bir başka deyişle, telekinezi terimi daha çok metapsişikçiler tarafından kullanılmaktadır; parapsikologlar ise psikokinezi terimini tercih ederler.

Anasayfa


     Olumlu şeyler olmaya başladı bu kadar çabuk olurmu

   
        Açıklama
 
 
Açıklama

 
 
Yıldızname Nedir

 

Yıldızname islam dinine mensup astrolog ya da yıldızname uzmanlarının kişilerin doğum tarihi ve doğum saati gibi kriterleri göz önüne alınarak ebced hesabı denilen bir hesaplama yöntemi ile ortaya çıkardıkları verilerin analizidir. Bu analiz sonucunda bulunan bazı bilgiler hem kişilerin karakteristik özelliklerini, hem de geleceğe yönelik yapacakları planlarını açığa çıkarır. Yıldızname islami açıdan ele alındığında tam bir kader yorumudur… Yıldızname bir insanın aynasıdır; çünkü başlı başına kendi benliğini yansıtır, açığa çıkarır…

Metafizik Nedir

Metafizik, felsefenin belirli bir bölümüdür. Bu bölümde, “Varlık nedir?”, “Bir dış dünya var mıdır?”, “Beden ile ruh arasındaki ilişkiler nelerdir?”, “Tanrı var mıdır?”, “Ruh ölümlü müdür, ölümsüz müdür?“ gibi sorulara cevaplar aranır. Ayrıca, bilginin nereden geldiği, neleri bilebileceğimiz de araştırılır. Ama metafizikteki asıl araştırma konuları, evren, tanrı ve ruhtur.

Psişik Nedir


Psişik; telepati, geleceği görme gibi doğaüstü yeteneklere sahip kişi. Aynı zamanda "bunlarla ilgili" anlamında bir sıfattır. Yunanca "ruh" anlamına gelen "psişe" sözcüğünün sıfatıdır ve zamanla isim anlamında da kullanılmaya başlanmıştır. Metapsişik alanda "bedene bağlı ruha ilişkin" ya da "alışılmamış ruhsal fenomenlere ilişkin" anlamında kullanılır.

Psişik terimi aynı zamanda, parapsikoloji'de, medyum yeteneklerine sahip olan kimselerin (telepati vs.), telekinezi gibi paranormal yeteneklere sahip olan kimseleri belirtmek üzere de kullanılmaktadır.

Büyücü Nedir

Büyü ile uğraşan kişiler büyücü 
olarak tanımlanır. Macarca büyücüye Büvesz/Büvös büyücüler denir.Ortaçağda din adamı, mezarcı, şifacı, demirci gibi bazı meslek sahiplerinin ve bedensel ya da ruhsal engeli olanların büyücülükle uğraştığı düşünülürdü

Derviş ne demek

Derviş, Allah Teâlâ’ya yakın olma yolunda çabalayan, güzel ahlak sahibi bir mü’min olabilmek için maneviyat yoluna düşen insan demektir. Derviş olmak için bazı menzil cemaatine bağlı olmak gerekmektedir cemaatler arasında en çok mensubu olan nakşibendidir

Yardım alabileceğiniz medyum

Hizmet veren medyumlar çevresinde hocalık rahatsızlar olan kişileri en iyi büyü yapan medyum hocalar olmalıdır. Yardım alabileceğiniz medyum olan medyum İlhami hoca güçlü tılsımlar uygulayarak en çok duyalan medyum ve iyi bir hoca arıyorum diyenler için en iyi medyum danışmanlığı vermektedir.

Sonuç sağlayan medyum ve dürüst medyum olarak bilinen Medyum İlhami Hoca güvenilir medyumlar arayışında olanlar için vefk yapan hoca ve hadimlerini nasıl kullanacağını bilebilen en meşhur medyumdur. Genel olarak medyum İlhami hoca çevrede en çok tavsiye edilen medyum ve İlhami hocanın sitesi en çok başarı alan sitedir. Diğer web sitelerinde yorumlar açık olarak gözükmez insanlar bu medyum hakkında yorum yapamaz ama ilhami hocanın web sitesine gönül rahatlığı ile yorum yapabilmetedirler. Usta Medyumlar, Profosyonel Medyum Hocalar İş yeri ve ofisi sabit olan medyumlardır. İstediğiniz an medyum ilhami hocayı arayarak randevu alarak iş yeri ve ofisinde yüz yüze görüşebilirsiniz.

Güvenilir Medyum Hocadan

Yaşadığımız bu günlerde insanların içinden çıkamadığı konular problemler olduğunda yardım aldıkları kişiler arasında en çok medyumlar gelmektedir. Medyumlar insanların yaşamış oldukları durumları referans alarak daha sonrasında yaşayabilecekleri evrenin getirdiği kozmik olaylarla bir takım şifreler yöntemi ile kişilerin içinde bulundukları sorunu bir tıp doktoru gibi çözüm üreten ve kişinin problemlerine aydınlatmak ve en aza indirerek mutlu olmaları için yol göstermektedir. Güven günümüzde bir çok anlamda su istimal edildiği için bu konuda olduğu gibi medyumlar içinde önem taşımaktadır.

 

İnsanların umutları zaaflarından faydalanan bir takım kişiler bir konuya hakim olmadan bilgi sahibi olmadan yol göstermeye çalışarak insanları dahada içinden çıkılmaz bir duruma sokmaktadır. Duygularınız su ihtimal edilmemesi için güvenilir hocalarla çalışmanız en doğrusudur. Medyumlukta doğru hizmet en önemli konu güvenilir bir medyum ile çalışmaktır en iyi hizmet almak için medyum ilhami hoca en iyi adrestir.

 

Bilgi ve tecrübeye sahip olan medyum ilhami hoca sorunlarınız için ve çözüm arayanların medyum ilhami hocaya danışarak nasıl yardım aldığını referanslarıyla ve web sitesinde yorumları açık şekilde ziyaretçiler tarafından yazılan yorumları inceleyebilirsiniz. Çevrede en iyi medyum olarak bilinen, ve Türkiye'de bulunan en iyi medyum olan ilhami hoca alanında uzman hocadır. Kendiniz yakınınız veya bir sevdiğiniz için yardım alabileceginiz en iyi medyumdur..

En İyi Medyum Hizmeti

En iyi medyum hizmeti veren hoca örneklerini resmi web sayfalarında gönül rahatlığı ile sergileyen medyumdur vatandaşlarımızın sıkıntılarına en iyi çözüm sunan medyum İlhami hoca kavgalı eşleri birbirine bağlamakta, ve ayrılık eşiğinde olan eşlerin önlerinde olan bütün engelleri kaldırarak huzurlu bir yaşam vaat etmektedir. Yüce Rabbimiz verdiği yetenekleri en iyi şekilde kullanmayı bilen ilhami hoca evliliklerde olan bir takım sorunlarla ilk günkü aşk ve saygıyı göremediğini düşünenlere ve bu gibi sorunları olanlar en iyi medyum hizmeti veren medyum ilhami hocaya danışabilirler.

 

Bağlama büyüsü, muhabbet büyüsü, aşk büyüsü, geri getirme büyüsü, evlilik büyüsü, kısmet açma, sadakat büyüsü, güzellik büyüsü vefk ve dualar ile yardımcı olan ilhami hoca medyum olarak en iyi medyumdur. Hayatınızda olan tüm sıkıntıları ortadan kaldıran medyum ilhami hoca huzur ile yaşamaya yön veren 

Neden biz

 

 

BRANŞLARIM 

VEFK İLMİ, YILDIZNAME İLMİ, BÜYÜ SİHİR İLMİ, TILSIM İLMİ, HAVAS İLMİ, ASTROLOJİ, RUHSAL SIKINTILAR, MUSKA İLMİ, NAZAR İLMİ, RUKYE İLMİ,REMİL İLMİ,EBCED İLMİ, HÜDDAM İLMİ,YILDIZ UYUMU YÜKSELTME,BÜYÜ SİHİR ÇÖZME,GİDENİ GERİ DÖNDÜRMEBAĞLAMA İLMİ,AŞK İLMİ,SEVGİ İLMİ,GİZLİ İLİMLER, MANEVİ ŞİFACILIK, BİO ENERJİ, , CİN VE PERİ MUSALLATI, ATEŞ PERİSİ MUSALLATI VB. pek çok konuda kendini ispatlamış güvenilir bir üstaddır.

LİNKLER
  •  aşk büyüsü bozan hocalar
  •  bağlama büyüsü bozan hocalar
  •  sarımsak büyüsü bozan hocalar
  •  domuz yağı büyüsü bozan hocalar
  •  kaşık büyüsü bozan hocalar
  •  kara büyü büyüsü bozan hocalar
  •  negatif enerji büyüsü bozan hocalar
  •  boşanma büyüsü bozan hocalar
  •  sadakat büyüsü bozan hocalar
  •  nohut büyüsü bozan hocalar
  •  tırnak büyüsü bozan hocalar
  •  saç büyüsü büyüsü bozan hocalar
  •  yumurta büyüsü bozan hocalar
  •  Gerçek Yıldızname Baktır,
  •  Yıldızname Bak İsimle,
  •  'da Medyum Yıldızname Bakan Hocalar,
  •  Garantili Medyum,
  •  Cinci Hocalar,
  •  Türk Medyumlar,
  •  Falcıları,
  •  Büyücü,
  •  Yıldızname Evlilik Bak,
  •  Yıldızname Uyumu,
  •  Medyum Yıldız Yükseltme, 
  •  Yıldızname Hesaplama,
  •  Yıldızname Kitabı,
  •  İslami Yildizname,
  •  Gerçek Yıldızname,
  •  Yıldızname Nedir,
  •  En Etkili Boşanma Büyüsü,
  •  Boşanma Büyüsü Yaptırmak İstiyorum,
  •  Boşanma Büyüsü Duası,
  •  Boşandırma Büyüsü,
  •  Boşanma Büyüsü Nasıl Yapılır,
  •  Boşanma Büyüsü Yapmak İstiyorum,
  •  Boşanma Büyüsü Nasıl Bozulur,
  •  Boşanma Büyüsü Yapan Hocalar,
  •  Boşanma Büyüsü Yaptıranlar,
  •  Kocadan Boşanma Büyüsü,
  •  Boşanma Büyüsü Belirtileri,
  •  Balmumu Büyüsü Ne zaman Etki Eder,
  •  Sarı Mum Büyüsü,
  •  Bal Mumu Büyüsü Ne için Yapılır,
  •  Mezara gömülen Balmumu Büyüsü,
  •  Balmumu Büyüsü Nasıl Bozulur,
  •  Balmumu Bebek Büyüsü,
  •  Balmumu Büyüsü Nedir,
  •  Balmumu Büyüsü Etkileri,
  •  Balmumu Aşk Büyüsü,
  •  Aşk Büyüsü Nedir,
  •  Sevgi Büyüsü Nasıl Olur,
  •  Sevgi Büyüsü Nasıl Bozulur,
  •  Sevgi Ve Muhabbet Büyüsü Hazırlanışı,
  •  Sevgi Büyüsü Duası,
  •  Sevgi Büyüsü Belirtileri,
  •  Muhabbet Muskası Nedir,
  •  Muhabbet Büyüsü Yapanlar,
  •  Muhabbet Büyüsü Kaç Günde Tutar,
  •  Muhabbet Büyüsü Nedir,
  •  Muhabbet Büyüsü Nasıl Bozulur,
  •  Muhabbet Büyüsü Belirtileri,
  •  Muhabbet Büyüsü Etkileri,
  •  Muhabbet Büyüsü Duası,
  •  Soğan Büyüsü Yaptıranlar,
  •  Soğan Büyüsü Belirtileri,
  •  Kuru Soğanla Yapılan Büyü,
  •  Soğana İğne Batırma Büyüsü,
  •  Soğan Celbi,
  •  Şeker Büyüsü Nasıl Yapılır,
  •  Şeker Büyüsü Nedir,
  •  Şeker Büyüsü Yapanlar,
  •  Evde Aşık Etme Büyüsü Nasıl Yapılır,
  •  Sarımsak Büyü Bozar mı,
  •  Sarımsak Büyüsü Nasıl Bozulur,
  •  En Etkili Aşık Etme Büyüsü,
  •  Sarımsak Büyüsü Etkileri,
  •  Evde Yumurta Bulmak Nedir,
  •  Arabada Yumurta Bulmak,
  •  Evin Bazı Yerlerinde Yumurta Bulmak,
  •  Evde Yumurta Bulmak Büyü,
  •  Yumurta Büyüsü Yapan Varmı,
  •  Yumurta Büyüsü Nasıl Bozulur,
  •  Yumurta Büyüsünün Zararları,
  •  Yumurta Büyüsü Bozan Dua,
  •  Çatıda Yumurta Büyüsü,
  •  Yumurta Büyüsü Mezara Gömülen,
  •  Toprağa Gömülen Yumurta Büyüsü,
  •  Yumurta Büyüsü Yaptıranlar,
  •  Kırılmamış Yumurta Büyüsü,
  •  Karabiber Büyüsü İşe Yarıyor mu,
  •  Karabiber Büyüsü Yapan Varmı,
  •  Karabiber Büyüsü Ne Zaman Etkisini Gösterir,
  •  Top Karabiber Büyüsü,
  •  Karabiber Büyüsü Deneyenler,
  •  12 Karabiber Büyüsü,
  •  Gerçek Karabiber Büyüsü,
  •  Karabiber Büyüsü Nedir,
  •  Kaşık Büyüsünün Etkisi Ne Zaman Başlar,
  •  Kaşık Buyusu Yaptiran Varmı,
  •  Kaşık Büyüsü Mezara Gömme,
  •  Kaşık Büyüsü,
  •  Kaşık Büyüsü Etki Süresi,
  •  Kaşık Büyüsü Nasıl Yapılır Video,
  •  Kaşık Büyüsü Tutma Süresi,
  •  Kaşık Büyüsü Belirtileri,
  •  Kaşık Büyüsü Ayırma Duası,
  •  Kaşık Büyüsü Mezara Gömme,
  •  Kaşık Büyüsü Nasıl Bozulur,
  •  Kaşık Büyüsü Yapanlar,
  •  Kaşık Büyüsü Belirtileri,
  •  Kaşık Büyüsü Yorumları,
  •  Mum Büyüsü Yaptıranlar,
  •  Mumla Sevgiliyi Geri Getirme,
  •  beyaz Mum Büyüsü, 
  •  Mum Büyüsü Yapanların Yorumları, 
  •  beyaz Mumla Yapılan Aşk Büyüsü,
  •  Mum Yakarak Geri Döndürme,
  •  Mumla Yapılan Geri Getirme Büyüsü,
  •  Mum Büyüsü Belirtileri,
  •  Siyah Mum Büyüsü,
  •  Mum Büyüsü Nasıl Bozulur,
  •  Mum Büyüsü Etkisini Nezaman Gösterir,
  •  Mum Büyüsü Kaç Günde Tutar,
  •  Kolay Mum Büyüsü, 
  •  Beyaz Mum Büyüsü, 
  •  Başkasına Yapılan Büyü Nasıl Bozulur,
  •  Büyü Yapılan Kişi Ne Yapmalı,
  •  Büyü Yapılan İnsandaki Belirtiler,
  •  Saç Büyü Yapan Hoca Numaraları, 
  •  Saç Büyü Yapan Hocalar,
  •  Saç Teline Okunan Ya Vedud, 
  •  Saç Teline Ya Vedud Okumak, 
  •  Saç Büyüsü Çeşitleri, 
  •  7 Tel Saç Büyüsü, 
  •  Saç Buyusu Kac Gunde Tutar,
  •  Saç Büyüsü Nasıl Anlaşılır,
  •  Saç Büyüsünde Okunan Dua,
  •  Sevdiğinin Saçı İle Yapılan Büyü,
  •  Saç Büyüsü Belirtileri Detayları,
  •  Saç Kılı Büyüsü Nasıl Yapılır,
  •  Saç Yakmak Büyü,
  •  Saç Büyüsü Yapanlar, 
  •  Saç Büyüsü Nasıl Bozulur,
  •  Saç  Büyüsü Nasıl Anlaşılır, 
  •  Saç Büyüsü Çeşitleri, 
  •  Saç Büyüsü Yapılışı,
  •  Gideni Geri Döndüren Çevirgel Duası,
  •  Sevgiliyi Kesin Geri Döndüren Dua,
  •  En Güçlü Geri Getirme Duası,
  •  Boşanmış Eşi Geri Getirme Duası,
  •  Boşanan Eşlerin Tekrar Birleşmesi İçin Dua, 
  •  Ayrılan Eşlerin Tekrar Birleşmesi İçin Dua,
  •  Ayrılanların Tekrar Birleşmesi İçin Dua,
  •  Yuva Birleştiren Dua,
  •  Ayrılanı Birleştirme Duası, 
  •  Birleştirme Muskası, 
  •  Ayrılan Eşleri Birleştirme Büyüsü,
  •  Ayrılan Esleri Birlestirme Buyusu,
  •  İki Kişiyi Birleştirme Duası, 
  •  İki Sevgiliyi Birleştirme Duası, 
  •  Ayrılmak Üzere Olan Çiftlere Dua,
  •  Ayrılan Eşlerin Birleşmesi İçin En Etkili Dua, 
  •  İki Kişiyi Birleştirme Duası,
  •  İki Sevgiliyi Birleştirme Duası,
  •  Ayrılmak Üzere Olan Çiftlere Dua,
  •  Ayrılan Eşlerin Birleşmesi İçin En Etkili Dua, 
  •  İki Kişiyi Birleştirme Duası, 
  •  Birleştirme Muskası, 
  •  Boşanan Eşlerin Birleşmesi İçin Dua,
  •  Yuva Birleştiren Dua, 
  •  İki Sevgiliyi Birleştirme Duası, 
  •  Ayrılan İki Kişiyi Birleştirme Büyüleri, 
  •  Kaşık Büyüsü İle Birleştirme, 
  •  Medyum Hocalar, 
  •  Geri Getirme Büyüsü, 
  •  Birleştirme Muskası, 
  •  Ayrılan Esleri Birlestirme Buyusu, 
  •  Ayrılan İki Kişiyi Birleştirme Büyüleri, 
  •  Ayrılan Eşleri Birleştirme Büyüsü, 
  •  Kapıya Sürülen Domuz Yağı Büyüsü Nasıl Bozulur,
  •  Domuz Yağı Büyüsü Nerelere Sürülür,
  •  Domuz Büyüsü Olduğu Nasıl Anlaşılır,
  •  Domuz Yağı Büyüsünü Bozan Hoca, 
  •  Domuz Yağı Büyüsünü Bozan Dua,
  •  Domuz Yağı Büyüsünden Nasıl Kurtulunur,
  •  Domuz Yağı Büyüsünü Kim Bozar, 
  •  Domuz Yağı Resmi, 
  •  Domuz Büyüsü Yapan Hocalar, 
  •  Domuz Yağı Büyüsü Etkisini Ne zaman Gösterir,
  •  Domuz Yağı Büyüsünü Bozan Dua,
  •  Domuz Yağı Büyüsü, 
  •  Domuz Büyüsü Yaptıranlar,
  •  Domuz Büyüsü, 
  •  Domuz Büyüsü Olduğu Nasıl Anlaşılır, 
  •  Şirinlik Büyüsü Nasıl Bozulur, 
  •  Şirinlik Büyüsü Yapan Hocalar,
  •  Güzellik Vefki Detayları, 
  •  Şirinlik Vefki Çeşitleri, 
  •  Şirinlik Duası Günah Mı, 
  •  Şirinlik Duası Arapça,
  •  Şirinlik Duası Kısa, 
  •  Şirinlik Duası Okuyanlar,
  •  Büyü Nedir  Belirtileri
  •  Büyü Nedir Diyanet
  •  Büyü  Nedir Nasil Bozulur
  •  Büyü Nedir Kısaca   
  •  Büyü Nedir Sorularla İslamiyet
  •  Büyü Nedir Gerçek Midir 
  •  Sihir Ve Büyü Nedir
  •  Büyü Nedir Nasıl Yapılır
  •  Büyü Bozmak İçin Sirke
  •  Büyü Bozma Duası Diyanet
  •  Kara Büyü Bozma Yöntemleri
  •  Kuranda Büyü Bozma Duası
  •  Büyü Bozma Hoca
  •  Tuzla Nazar Ve Buyu Bozma
  •  Büyü Bozma
  •  Büyü Bozdurmak İçin
  •  Büyü Bozanlar
  •  Büyü Bozan Hocalar
  •  En Güçlü Büyü Bozma Duası
  •  Kara Büyü Nasıl Anlaşılır,
  •  İdrar Büyü Bozma Yöntemleri,
  •  Vefk Etkisini Nasıl Gösterir,
  •  Vefk Karşı Tarafı Nasıl Etkiler,
  •  Vefkin Etkisi Nasıl Anlaşılır,
  •  Vefk Nasıl Çalışır,
  •  Vefk Etkileri Nelerdir,
  •  Vefkin Tuttuğunu Nasıl Anlarız,
  •  Vefk 40 Gün Sonra,
  •  Vefk Yapılan Kişi Ne Hisseder,
  •  Ak Büyü Tarifleri,
  •  Ak Büyü Günah Mıdır,
  •  Ak Büyü Nedir Nasıl Yapılır,
  •  Kara Büyü Nedir,
  •  Kara Büyü Nedir Nasıl Bozulur,
  •  Kara  Büyü Nasıl Anlaşılır,
  •  En Tehlikeli Kara Büyüler,
  •  Kara Büyü Çeşitleri,
  •  Papaz Büyüsü Belirtileri,
  •  Papaz Büyüsü Yaptıranlar,
  •  Papaz Büyüsü Nasıl Bozulur,
  •  Papaz Büyüsü Evde Nasıl Yapılır,
  •  Papaz Büyüsü Etkisi Ne Kadar Sürer,
  •  Papaz Büyüsü Yapıldığı Nasıl Anlaşılır,
  •  Papaz Büyüsü Kaç Günde Tutar,
  •  Papaz Büyüsü,
  •  Papaz Büyüsü Yapanlar,
  •  Papaz Büyüsü Yapan Medyumlar,
  •  Papaz Büyüsü Yapanlar,
  •  Papaz Büyüsü Yapan Yerler,
  •  Papaz Büyüsü Yapan Hocalar,
  •  Papaz Büyüsü Yapan Kiliseler,
  •  Papaz Büyüsü Yapanlar,
  •  Papaz Hocalar,
  •  Papaz Telefonları ,
  •  Aşk Büyüsü Nohut,
  •  Canbar Aşk Büyüsü,
  •  Aşk Büyüsü Yapanlar,
  •  Aşk Büyüsü Yapmak İstiyorum,
  •  Kesin Tutan Aşk Büyüsü,
  •  Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır,
  •  Aşk Büyüsü,
  •  Evde Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır,
  •  Aşk Büyüsü Yapan Hocalar,
  •  Aşk Büyüsü Yapan Hoca,
  •  Aşk Büyüsü Yapan Medyum,
  •  Canbar Aşk Büyüsü Yapan Medyumlar,
  •  En İyi Hocaları Görmek İçin,
  •  Canbar Aşk Büyüsü Yaptırmak İstiyorum,
  •  Kendine Bağlama Büyüsü,
  •  Kocayı Kendine Bağlamak İçin Büyü,
  •  Kocayı Kendine Bağlamak İçin Tesirli Dua,
  •  Kocanın Eve Gelmesi İçin Dua,
  •  Kocayı Kendine Aşık Etmek İçin Dua,
  •  Kocanın Karısına Düşkün Olması İçin Dua,
  •  Sevgiliyi Kendine Bağlamak İçin Büyü,
  •  Kızı Kendine Bağlamak İçin Yapılan Büyü ,
  •  Toz Şeker Büyüsü,
  •  Suya Okunan Aşk Duası,
  •  Şekerle Aşık Etme Duası,
  •  Küp Şeker Büyüsü,
  •  Şeker Yedirme Büyüsü,
  •  41 Şeker Büyüsü,
  •  Şeker Büyüsü Nasıl Bozulur,
  •  Evlilik Büyüsü Tutarmı,
  •  Evlilik Büyüsü Yaptıranlar,
  •  Evde Yapılabilecek Evlilik Büyüsü,
  •  Evlilik Büyüsü Kaç Günde Tutar,
  •  Evlilik Büyüsü Nasıl Anlaşılır,
  •  Evlilik Büyüsü Bozma,
  •  Sevdiğinle Evlenmek İçin Büyü,
  •  Büyü İle Evlilik Olur Mu,
  •  Evlilik büyüsü yapan hocalar,
  •  Muska yapan hocalar,
  •  Gerçek büyü yapan hocalar,
  •  Gerçek hocalar,
  •  Derin Hoca Ariyorum,
  •  Nohut Büyüsü Tuttu,
  •  Nohut Büyüsü Yaptım,
  •  Nohut Büyüsü Tutanlar,
  •  Nohut Büyüsü Tılsımlı Sözcükler,
  •  Nohut Büyüsü,
  •  Nohut Büyüsü İşe Yarıyor,
  •  Nohut Büyüsü Özel Duası,
  •  Nohut Büyüsü Yapan Var Mı,
  •  41 Nohut Büyüsü Yapanlar,
  •  Nohut Şişirme Büyüsü Nasıl Yapılır,
  •  Nohut Büyüsü Tılsımlı Sözcükler,
  •  Muhabbet İçin Tırnak Büyüsü,
  •  Tırnak Büyüsü Yapanların Yorumları,
  •  Tırnak Büyüsü Yapan Varmı,
  •  Tırnak Büyüsü Ne Zaman Etki Eder,
  •  Tırnak Büyüsü Tılsımı,
  •  Tırnak Tozu Büyüsü,
  •  Tırnak Büyüsü Etkisini Nezaman Gösterir,
  •  Tırnak Büyüsü Duası,
  •  Tırnağa Yazılan Büyü,
  •  Tırnak  Büyü Yapan Hocalar,
  •  Tırnak Büyü Yapan Hoca Arıyorum,
  •  Tırnak Büyüsü Nasıl Bozulur,
  •  Tırnak Yakılarak Yapılan Büyü,
  •  Sadakat Büyüsü Nasıl Yapılır,
  •  Sadakat Büyüsü Nedir,
  •  Sadakat Büyüsü Yapanlar,
  •  Sadakat Büyüsü Yapan Hocalar,
  •  Sütle Yapılan Güzellik Büyüsü,
  •  En Etkili Güzellik Büyüsü,
  •  Çok Güzel Olmak İçin Büyü,
  •  Güzellik Ve Çekici Olma Büyüsü,
  •  Güzel Olma Büyüsü,
  •  Güzellik Muskası,
  •  Kibrit Büyüsü,
  •  Çok Güzel Olmak İçin Büyü,
  •  Güzellik Duası Lahuti,
  •  Güzellik Muskası,
  •  Fiziksel Güzellik İçin Dua,
  •  Güzellik İçin En Etkili Dua,
  •  Genç Ve Güzel Kalmak İçin Dua,
  •  Güzellik İçin Dua,
  •  Yüz Güzelliği İçin Dua Edilir Mi,
  •  Güzellik Duası,
  •  Ay Gibi Güzelleşmek İcin Dua,
  •  Güzellik Duasi Okuyanlar,
  •  Fincan Büyüsü,
  •  Güzellik Ve Çekici Olma Büyüsü,
  •  Güzellik Büyüsü Yapanlar,
  •  Yakışıklı Olma Büyüsü,
  •  Sevme Büyüsü,
  •  Büyü Yapılışı,
  •  Güzellik Tılsımı,
  •  Şirinlik Büyüsü Günah Mı,
  •  Şirinlik Büyüsü Nasıl Bozulur,
  •  Güzel Şirinlik Muskası,
  •  Şirinlik Muskası Günahmı,
  •  Şirinlik Muskasının Etkileri,
  •  Şirinlik Muskası Yaptıranlar,
  •  Şirinlik Muskası Yaptıran Varmı,
  •  Şirinlik Muskası Bilgi,
  •  Şirinlik Muskası Yaptıran Varmı,
  •  Şirinlik Muskası Ne İşe Yarar,
  •  Şirinlik Muskası Yaptıranlar,
  •  Şirinlik Muskası Bilgi,
  •  Güzel Şirinlik Muskası,
  •  Şirinlik Vefki Çeşitleri,
  •  Şirinlik Muskası Günahmı,
  •  Muhabbet Ve Şirinlik Vefki,
  •  Şirinlik Duası Denenmiş,
  •  büyü belirtileri nelerdir
  •  ak büyü
  •  kara büyü 
  •  papaz büyüsü
  •  aşk büyüsü
  •  bağlama büyüsü
  •  sabun büyüsü
  •  evlilik büyüsü
  •  nohut büyüsü
  •  tırnak büyüsü
  •  sadakat büyüsü
  •  güzellik büyüsü
  •  şirinlik büyüsü
  •  domuz büyüsü
  •  birleştirme büyüsü
  •  saç büyüsü
  •  mum büyüsü
  •  kaşık büyüsü
  •  karabiber büyüsü
  •  yumurta büyüsü
  •  
ALTINCI HİS

Duyular-dışı algılama veya altıncı his, parapsikologların telepati, durugörü, prekognisyon gibi beş duyunun ötesindeki her türlü paranormal algılamaları belirtmek üzere kullandıkları bir terim olup, Türkçede DDA veya DDİ (duyular-dışı idrak) kısaltmasıyla, İngilizcede ise ESP (extra-sensory perception) kısaltmasıyla ifade edilir. Bir sözdebilim terimidir.[kaynak belirtilmeli] Terim ilk kez 1870'te Sir Richard Burton tarafından kullanılmış, 1930'larda J.B. Rhine tarafından popüler hale getirilmiştir.

Bruce Willis'in baş rolde oynadığı Altıncı His adlı sinema filminde ise bir çocuğun ölmüş insanların ruhlarını görebilme kabiliyetini konu olarak ele almaktadır.

Dört boyutlu âlem

Dört boyutlu âlem, terimi Neo-spiritüalizmde kullanılan bir terim olup, üç boyutlu alemin dünyalarında ruhsal tekamüllerini tamamlamış varlıkların bulunduğu farklı bir boyutu tanımlamak üzere kullanılmıştır.

Terimdeki "dört" sözcüğü en, boy ve yükseklik boyutlarına dördüncü bir geometrik boyutu eklemek amacıyla değil, beşerî zaman ve mekan kavramlarıyla kavranması mümkün olmayan bir boyutu adlandırmak zorunluluğundan dolayı kullanılmıştır. Neo-spiritüalist görüşe göre, dört boyutlu âlemde fiziksel dünyalara ve spatyum'lara özgü olan şekiller ve renkler mevcut değildir.

Durugörü Nedir

Durugörü (clairvoyance) canlı ve cansız nesnelerin ve olayların beş duyunun yardımı olmadan (paranormal olarak) algılanmasına verilen addır.

Tanımlama ve iddialar

Durugörü kişide objektif veya sübjektif vizyonlar ya da imaj duyumları tarzında belirebilir. Durugörü fenomenine, hipnoz, doğal uyku, uyku-uyanıklık arası, izolman, vecd, trans gibi Parapsikoloji’de “değişik şuur halleri” adı altında incelenen degajman hallerinde daha sık rastlanır.

Durugörü fenomen ve yetenekleri metafizik'ciler ve parapsikologlarca çeşitli sınıflara ayrılarak incelenir.

Metafizik'ciler durugörü yeteneklerini başlıca şu sınıflara ayırırlar:

  • Gizligörü (lüsidite): Gözler kapalıyken çevreyi görebilme.
  • Kritoskopi. Saydam olmayan cisimlerin ardını görebilme
  • Alteroskopi (alloskopi): Kişinin başkalarının bedenlerindeki iç organları, bunların işleyişlerini, auraları görebilmesi ve bu sayede bedensel rahatsızlıkları saptayabilmesi. Bu yetenek kişinin kendi bedeni için söz konusu olduğunda yeteneğe otoskopi adı verilir.
  • Teleoptik: Kişinin beş duyusuyla algılayamayacağı uzaklıktaki ya da kapalı bir ortamdaki olay, nesne ve canlıları algılayabilmesi. Bu yeteneğin bir çeşidine coğrafi ya da gezici durugörü (remote viewing) adı verilir. Gezici durugörü medyumları içinde en ünlüsü olan Amerikalı Ingo Swann’ın bu yeteneğini kullanabilmesi için kendisine yerkürenin herhangi bir yerinin enlem ve boylam koordinatlarının kendisine verilmesi yeterliydi. ABD’nin soğuk savaş döneminde Sovyetler Birliği’ne karşı Swann’ın bu paranormal yeteneğinden yararlanmış olduğu ileri sürülür.
  • Zamansal durugörü (prekognitif ve postkognitif durugörü): Yeteneğin geçmiş veya gelecekteki olayları algılamaya yönelik olması.
  • Telepatik durugörü.

Bilimsel kabul

Duru görü ve benzeri durumlar paranormal bir gücün sonucu olarak ortaya çıkmazlar ve sözdebilim ürünü olarak değerlendirilen parapsikoloji içerisinde değerlendirilirler.[1][2]

Durugörü Nedir

Durugörü (clairvoyance) canlı ve cansız nesnelerin ve olayların beş duyunun yardımı olmadan (paranormal olarak) algılanmasına verilen addır.

Tanımlama ve iddialar

Durugörü kişide objektif veya sübjektif vizyonlar ya da imaj duyumları tarzında belirebilir. Durugörü fenomenine, hipnoz, doğal uyku, uyku-uyanıklık arası, izolman, vecd, trans gibi Parapsikoloji’de “değişik şuur halleri” adı altında incelenen degajman hallerinde daha sık rastlanır.

Durugörü fenomen ve yetenekleri metafizik'ciler ve parapsikologlarca çeşitli sınıflara ayrılarak incelenir.

Metafizik'ciler durugörü yeteneklerini başlıca şu sınıflara ayırırlar:

  • Gizligörü (lüsidite): Gözler kapalıyken çevreyi görebilme.
  • Kritoskopi. Saydam olmayan cisimlerin ardını görebilme
  • Alteroskopi (alloskopi): Kişinin başkalarının bedenlerindeki iç organları, bunların işleyişlerini, auraları görebilmesi ve bu sayede bedensel rahatsızlıkları saptayabilmesi. Bu yetenek kişinin kendi bedeni için söz konusu olduğunda yeteneğe otoskopi adı verilir.
  • Teleoptik: Kişinin beş duyusuyla algılayamayacağı uzaklıktaki ya da kapalı bir ortamdaki olay, nesne ve canlıları algılayabilmesi. Bu yeteneğin bir çeşidine coğrafi ya da gezici durugörü (remote viewing) adı verilir. Gezici durugörü medyumları içinde en ünlüsü olan Amerikalı Ingo Swann’ın bu yeteneğini kullanabilmesi için kendisine yerkürenin herhangi bir yerinin enlem ve boylam koordinatlarının kendisine verilmesi yeterliydi. ABD’nin soğuk savaş döneminde Sovyetler Birliği’ne karşı Swann’ın bu paranormal yeteneğinden yararlanmış olduğu ileri sürülür.
  • Zamansal durugörü (prekognitif ve postkognitif durugörü): Yeteneğin geçmiş veya gelecekteki olayları algılamaya yönelik olması.
  • Telepatik durugörü.

Bilimsel kabul

Duru görü ve benzeri durumlar paranormal bir gücün sonucu olarak ortaya çıkmazlar ve sözdebilim ürünü olarak değerlendirilen parapsikoloji içerisinde değerlendirilirler.[1][2]

Düşünce okuma

Düşünce okuma, telepatik yeteneği olduğunu iddia eden kişilerin, başkasının zihnindeki düşünce ve fikirleri, o kimsenin “vericilik” çabası göstermemesine karşın anlayabildiğini söylemesine verilen addır.

Bu fenomen, bir başka deyişle, vericinin hiçbir katkısı olmaksızın, alıcı tarafından gerçekleştirilen çabayla oluşan düşünce aktarımı olarak da tanımlanabilir.Metapsişikçiler, kimi medyumların, manyetik süjelerin, mistiklerin ve mürşitlerin (inisiyatör) karşısındakine, kendisine soracağı soruyu henüz sözle sormadan yanıtlamalarını düşünce okuma olayı olarak açıklarlar.