• Anasayfa
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=±905393072099
  • https://mobile.twitter.com/medyumilhami
  • https://www.instagram.com/medyumilhamihoca
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sevgili Okuyucular
 dertelere derman medyum ilhami
Video

Medyum İlhami Hoca Şaşırtmaya Devam Ediyor



Umutsuzların Umudu Olan Medyum İlhami Hoca

WhatsApp İletişim
 WhatsApp medyum ilhami İletişim

Whatsapp İletişim

0 (539) 307 20 99

Vefk Nedir
vefk nedir
Vefk'in sözlük anlamı uyumdur, vefkin sağdan sola, yukarıdan aşağıya veya bir köşeden diğer köşeye olan evlerindeki sayıların toplamı birbirine eşit olduğu için bu adı almıştır (Eğer harflerden ya da kelimelerde oluşmuş bir vefk ise kelimelerin ya da harflerin ebced hesabıyla toplamlarının birbirine eşit olması gerekir) dini terminolojide ise vefk, tesirli dua demektir.
Derin ve maneviyat nedir
Derin ve maneviyat nedir

Allah'ın veli kulları vardır.  Bu insanların maneviyat ları çok derindir Ayrıca hayattaki insanların manevi hallerini de görebilirler. Maneviyatı Derin hocalar, arasında olan insanlar normal insanların görmediği birçok şeyi görürler ve işitirler.
Türkiye'nin ve dünyanın medyumu

En iyi Medyumlar muskacı ve vefk yazımlarını kalıcı büyüler ile vatandaşların taleplerini en iyi memnuniyeti veren hocaya gidenler en iyi başarı istemektedir. Başarılı medyum adresleri ve medyum fiyatları diyince insanları bir korku sarar fakat Türkiye çevresinde bu işi hakkı ile veren yerler Çok azdır en iyi Medyumları anlamak zor değildir cinci ve ruhculuk ruhani varlıklarla irtibatı olan Havas ilmi uzmanı herkes yapabilir.

Muska nedir
Muska nedir
Muska, bazı hastalıkları, kötülükleri ve nazarı uzaklaştırmak için boyna asılan veya üstte taşınan yazılı kâğıt muskalar, üçgen muskaları, süre, ayet, hadis, tılsımlı sözler, simgeler, yıldız işaretleri, ebced rakamları, ve tılsım yazılımını sadece muska yapan hocalar, muska yazan  hocalar, yazabilmektedir.
Mesai Saatleri
Neden biz

İşlem Yaptıranların Yorumları


 İsim 
 Mail 
 Konu 
 Mesaj    
 
 
 
          

Yazılan mesajlar

Cengiz.. (03/03/2020 16:34)
Konu : Yıldızname bakımı ile geleceğime yön verdim İstanbul
Mesaj : Hocam öncelikle agzınıza dilinize sağlık bunca yıllır merakım olan fal veya yıldızname baktırmak benim hayatımın bir parçası gibi oldu yanlız şimdiye kadar kime bakım yaptırdıysam sizin gibi bakmayıp bana palavradan olaylar söylediler hala şaşkınlıgımı üstümden atmış degilim siz benim neredeyse bütün hayatımdaki olayları anlattınız ve beni hiç tanımadan hemde yanınızda bile olmadan telefondan anlattınız hem bu kadar uzaktan hemde bu kadar herşeyi anlatmanız beni çok etkiledi sizin bu yetenekleriniz türkiyede başka hocada oldugunu sanmıyorum..
Açelya... (03/03/2020 16:33)
Konu : Kocamı bana 1 hafta da bağladınız Sakarya
Mesaj : Sayın İlhami hocam sizin sayenizde şuan da kocamla çok mutluyum sizinle tanışmadan önce kocam benden nefret ediyordu sesimi bile duymak istemiyordu siz de bilirsiniz ki bir evin içinde istenmedigin kişi olmak çok zor ama sizin sayenizde 1 hafta da kocam bana bağlandı ve çok mutluyuz size sonsuz teşekkürler iyi ki tanımışım sizi ve güvenmişim
Esra.. (03/03/2020 16:32)
Konu : Kocamı bana bagladınız ve eşimin ailesi beni çok seviyor Eskişehir
Mesaj : Sayın İlhami hocam size nasıl teşekkür etsem bilemiyorum artık eşimin tarafından beni kimse istemez olmuştu hep dışlanıyordum beni yanlarında istemiyorlardı eşim benden nefret etmeye başlamışdı bu durum canımı çok sıkmaya başladı benim derdime çare bulacagınızı düşünerek sizi aradım ve çok iyi karşılandım Allah razı olsun sizden elinizden geleni yaptınız kocamı bana bagladınız ve artık ailesi beni çok seviyor
MEHMET.. (03/03/2020 16:31)
Konu : 15 GÜNDE KARIM EVE GERİ GELDİ ÇORUM
Mesaj : ilhami hocam siz çok büyük bir hocasınız eşim annesinin sözünü çok dinler ve durmadan tartışma çıkartirdi karımı çok seviyorum fakat böyle durmadan davranışları ben çok üzüyordu ve birgün böyle bir tartışma dan sonra evi terk etti ve böyle gitmeyeceğini anladım ilişkimizin ve hoca arayışına çıktım ve allah tan karşıma siz çıktınız ve karımı sadece 15 günde geri getireceğinizi ve bambaşka bir insan olacağını söylediniz ve 15 gün sonra karım geldi ve şimdi eşim çok iyi davranıyor bana evin reisi olduğu hissettirmeye başladı...
Mehtap.. (03/03/2020 16:31)
Konu : Başkasını seven kocamı bana bagladınız Bolu
Mesaj : Sevgili İlhami hocam bundan bir kaç sene önce kocam başka bir kadını seviyordu benim de çocuklarım olduğu için bırakamadım çünkü babasızlık nedir biliyorum ben herşeyine katlandım sabır dedim ve birgün arkadaşımla konuşurken sizden bahsetti şansımı denemek istedim ve iyikide denemişim kocamın üstünde muska olduğunu söylediniz o muskayı bozacağını ve bağlama büyüsü yapacagınızı söylediniz biraz korkularım olsa da tamam dedim iyiki de demişim kocam beni sevmeye sözümden dışarı çıkmamaya ve beni kıskanmaya başladı kadınların bir çoğu tabiki de biraz da olsa kıskanılmak ister benim bu isteklerimi gerçekleştirdiginiz için nasıl teşekür etsem bilmiyorum
Sultan.. (03/03/2020 16:29)
Konu : Oğlumu eve bağladınız Bilecik
Mesaj : Selamün aleyküm İlhami hocam sıkıntımı burda da paylaşmak istedim derdime derman siz hocami burda arkadaşlara tavsiye etmek için yazdım ben oğlum la arkadaşl gibiydim ve bunu çevremde kiler cok kıskanıyor du sen oğlunla ne güzel anlasiyorsun biz böyle değiliz gibi laflar söylüyorlardı ama bundan 1 ay sonra oğlum birden bozulmaya başladı oğlumu tanıyamaz oldum neler denesiysem olmadı beni terslemeye başladı sözümu dinlemiyor beni hiç anne yerine koymaz olmuştu saskindim ne yapmalıyım bilmiyordum birgün eşimle konuşurken medyum arayalım dedi biraz düşündüm olurmu dedim esim neden olmasın dedim internete girdim ve sizin siteniz denk geldi aradım derdimi sıkıntımı paylaştım sizde sağolun cok güzel karşıladiniz benden oğlumun bilgilerini alıp Yıldız name ye baktınız baktığınız da bizi kıskanan birinin oğluma bende soğuması nefret etmesi için muska yapildigini söylediniz şok oldum bir anneyi oğlundan kim ayırabilir nyseki bunu duzelteceginiİ söylediniz muska yi bozup daha etkili bir büyü yapacağınizi söylediniz 1 ay içinde düzene gireceğini dediniz günler geçtikçe gerçekten oğlum eski haline dönmeye başladı yine oğlum la arkadaş gibiyiz Daha ben ne isterim evladım bana geri döndü çok mutluyum çok sağolun
Aslı.. (03/03/2020 16:28)
Konu : Kızımın evliliğini kurtardınız Nevşehir
Mesaj : Merhaba lar İlhami hocam kızımın mutsuz giden bir evliliği vardı hergun kavga Edip evi terk ediyordu kızım ve damadım birbirlerine severek evlendiler ve bir de çocukları oldu o mutsuz oldukça ben de mutsuz oluyordum elimden hiç birşey gelmiyor du ne kadar medyum la calissam da hepsi kandırdı beni bir kere daha şansımi denemek istedim ve sizin numaranızı buldum internet ten neden se içimden bu son derdine çare olacak bir hoca dedim ve aradım o konuşmalarıniz la bana öyle bir güven verdiniz ki tamam dedim işte bu artık son bulacak herşey bende. Bilgileri alıp bakım yaptınız ve çocukları olduktan sonra biraz piskoloji olarak yiprandiklarini söylediniz sirinlik büyüsü. Yapacağinizi söylediniz yavaş yavaş etkisini gösterecek. Demiştiniz ve günler yavaş yavaş geçmeye başladı Birsy dikkatimi çekti kızım artık kavga Edip eve gelmez olmuştu kizimin bu yaptirdigim dan haberi yoktu ama yanlış Birsy yapmadım butun anneler kızlarının mutlu olmasını ister bende öyle istedim ve birgün kızım arayip anne artık kavga etmiyoruz ve çok mutluyuz dedi bnde mutluluk tan ağladım içimdeki ses evet işte aradığım hoca buydu dedi kızımın evliliğini kurtuldu daha ne isterim ben çok sağolun varolun hocam
Nimet... (03/03/2020 16:27)
Konu : 10 yıllık evlililigimi kurtardınız Denizli
Mesaj : Merhaba İlhami hocam sizin kadar işinde bir usta görmedim emeğinize sağlık bugüne kadar çok medyumla çalıştım ama sizin gibi bir hocaya denk gelmedim 10 yıllık evlililigimi kurtardınız kocam birden değişmişti eve gelmiyor hep beni tersliyordu bakım yapıp muska olduğunu söylediniz kocama bağlama büyüsü ve muhabbet büyüsü yaptınız 1 hafta 10 gün içinde sonuç alacağımı söylediniz dediğiniz gibi de oldu kocam bana artık deliler gibi aşık sizin sayenizde evliliğim kurtuldu
Fatma... (03/03/2020 16:26)
Konu : Giden sevgilimi 5 gün içinde geri getirdiniz Çanakkale
Mesaj : Merhaba İlhami hocam size minnettarim canım dan çok sevdiğim sevgilimi bana geri getirdiniz sevgilim benden biranda soğumuş ve uzaklaşmışdı evlenmeyi düşünürken herşey tersine döndü neye uğradığımi şaşırdım çareyi sizde buldum 5 gün içinde sevgilimi bana geri getirdiniz biran inanmadım nasıl yani 5 günde nasıl olur diye tereddüt de kalmıştım olmazsa diye ama yanılmışım simdi çok mutlu ve huzurluyum
İzel.. (03/03/2020 16:25)
Konu : 2 günde şirinlik büyüsünün etkisi erkekler pervane etrafımda Sivas
Mesaj : Hocam siz bana nasıl bir işlem yaptınız ki hayrete düştüm.
Benim sorunum begenilmek erkekler tarafından gözlerin durmadan üstümde olmasıydı hangi kadın bunu istemezki begenilmek herkesin hoşuna gider diye düşünüyorum. Size konumdan bahsettim sizde seni en kısa zamanda istediğine kavustururum yeterki dediklerimden çıkma dediniz. işlemlere başlayalı daha 2 gün olmasına rağmen bir cafeye gittim ve bütün erkeklerin gözleri benim üstümde idi çoğu erkekler sanki beni paylaşmamak için bir savaş halinde gibiydi ve çok kişi ile bakışmalarım oldu artık begenen taraf bendim ve bu çok hoşuma gitmişti. Ve zaman kaybetmeden ilhami hocamı aradım ilhami hocam bana nasıl birşey yaptınız ki bu sekilde 2 günde insanların hep gözü üstümde dedim oda dur bakalım bu daha başlangıç daha da seni insanlar daha cok begenecek diyince çok mutlu oldum
Azra... (03/03/2020 16:24)
Konu : Sevdiğimi kendime bağlantım Afyonkarahisar
Mesaj : Öncelikle sayın hocama benim bu yorumumu paylaştıgı için çok teşekkür ederim isterimki herkez derman bulsun ben çareyi ilhami hocada buldum sizlerede tavsiye ederım. Benim problemim sevgilim son günlerde bana olan soğuk davranması ve kırıcı olup beni hiç görmezden gelen davranışları beni çok üzüyordu ne yaptıysam beni hiç dinlemiyor ben ne kadar iyi davransamda o bana tam tersi davranışlarda bulunuyordu. Bir arkadaşım ilhami hocaya daha önce çalışma yaptırıp mutlu oldugundan ve probleminin bittiginden bahsetti. Zaman kaybetmeden ilhami hocamı arayıp problemimden bahsettim tebessüm edip üzülme herşey yoluna girer merak etme dedi biraz içime su serpmişti bu söyledigi ve sözüne devam ederek sevdiğin kişi sana öyle bir bağlanacakki sözünden dışarı çıkmayacak dedi hemen işlemlere başlamak için sabırsızlanıyordum bana randevu verecegini söyledi geç olsun güç olmasın dedi bugun yogun oldugunu ve 2 sonra işlemlere başlıyacagını söyledi ve en kısa zamanda sonuç alırsın dedi işlemlere o gün başlattım daha birkaç gün geçmesine rahmen gözle görülür bir şekilde degişmeler olmaya başladı başardın hocam çok teşekkür ederim...
AYŞE,,, (03/03/2020 16:23)
Konu : Hayatım sizin sayenizde düzene girdi Düzce
Mesaj :
Merhabalar İlhami hocam sizin gibi daha iyi işinin ehli bir hocayla karşılaşmadım kimden çare umduysam hepsi sırtını döndü kaç hocaya işlem yaptırdıysam hepsi dolandırdı beni ama siz öyle değilsiniz mahfolan hayatımi bana çok güzel bir şekilde geri sundunuz çok sağolun varolun benim derdimi anlatmaya gelirsek ilk ailem den baslayayim anne baba evlat tam sogurmu herkese göre hayır ama bu benim başıma geldi benden bir anne sogudular iş hayatım da ise çok başarılıydim ama herkes beni kıskandığı için ayağımı kaydırmaya çalıştilar sevgilim ise benden bir anda uzaklaştı bunların hepsini bir anda yaşamak çok zor du benim için ne yaptim ne ettiysem bir türlü yoluna girmiyor du arkadaş tavsiyesi ile buldum sizi çünkü arkadaşımin anneside size işlem yaptırmış ve sonuç almıştı ben bunu duyunca tabi çok sevindim aradım ve derdimi anlattım benden bilgileri isteyip yıldızname ye bakıp dönus yaptınız ve herkezin benden bir anda soğuması uzaklaşması için muska yapıldığını söylediniz şok edici bir şeydi bu ama. Elinizden gelen herşeyi yapacağınizi söylediniz ve işlemlere başladınız 3 gün içinde biteceğini ve benim okumam için dua vereceğinizi söylediniz 3 gün içinde dönüş yapıp işlemler tamam artık bekleyeceğiz dediniz 1 ve 20 gün arasında sonuç alacaksın dediniz ben merakları bekliyordum acaba ne zaman eski günlerime döneceğim diye ama birgun bir baktım ailem bana karşı çok iyi olmaya başladı artık önceki gibi beni azarlamiyor lardi iş yerinde ki arkadaşım benim le iyi geçinip sürekli yaptıkları için özür diliyor lardi bu işlemler tamam di ama sevgilim diyordum ki birden telefon çaldı ve arayan oydu benimle buluşmak istediğini söyledi bende biraz naz yapıp tamam dedim ve buluştuk bana yaptıklarından pişman olduğunu ve tekrar birlikte olmamız için ne gerekiyorsa yapacağini söyledi bunların birden olmasi şok etkisi yarattı ama çok da güzel oldu çok da mutluyum nasıl teşekkür etsem bilemiyorum İlhami hocam bu arada arkadaşımın annesi de size selam söyledi çok mutlu olduğunu söyledi Allah razı olsun sizden diyoruz cansiniz
Ahmet... (03/03/2020 16:22)
Konu : 3 aydır aramayan sevgilimi 1 günde arattınız Eskişehir
Mesaj : Saygı değer İlhami hocam mutluluğunu paylaşmak istedim benim kendimden.cok sevgilim bir kız arkadaşım vardı herşey yolunda gidiyor du 5 senelik bir birlikteliğimiz vardı annemle babamla tanışmış ti çünkü ciddi düşünüyorduk ailem de çok seviyor du ama birden ne olduysa telefon lari ma bakmaz oldu mesajlarıma cevap vermez oldu bir türlü anlamadım aileme bu sıkıntı mı anlattım onlarda bana hoca arayalım dedi internetten size denk geldim ve aradım derdimi sıkıntı anlattıktan sonra mutluluğumuzu cekemedikleri için büyü yapıldığını söylediniz 3 ay konusmadik bn aradım ama cevap dahi vermedi çok perişan bı haldeydim evden dışarı bile çıkmak gelmiyor du içimden onsuz nefes dahi alamıyodum siz de bana merak etme seni 3 aydır aramıyor ama ben Birgün de araticam dediniz şaka gibiydi nasıl yani 1 gün içinde nasıl olacak ti neyse işlemler yapıldı artık sonuca bakacaktık ve işlemin yapıldıgi akşamın sevgilim gerçekten aradı inanamadim bana bir anda senden soğumuş seni istemez olmuştum dedi ama şuan da içinde öyle bir huzursuzluk mutluluk var ki seni eskisinden daha çok seviyorum dedi tabi benim agzin kulaklarima vardı hemen telefonu kapatıp İlhami hocami aradım bana sana 1 gün içinde araticam demiştim demi dedi evet hocam dedim evet nasıl oldu bu dedim sen ne yapicaksin nasıl olduğunu mutlu olmana bak dedi ve şimdi evleniyoruz Allah senden bin kere razı olsun hocam sen cansın İYİ Kİ VARSİN saol Varol İlhami hocam
pınar (03/03/2020 16:21)
Konu : Eski sevgilimi benden soğuttunuz
Mesaj : İlhami hocam sizden destek alarak çok mutlu bi evliliğim oldu eski sevgilim benden bir türlü vazgeçmiyor du ben ise sevdiğim adamla onun yüzünden evleniyordum takıntı haline getirmiş ti peşini bırakmıyor sürekli tehdit ediyor du sevdiğim adama bundan bahsedemiyor dum şimdiki sevgilimle birbirimizi çok seviyor duk ama o pislik yüzünden bir türlü yola koyamıyor duk ailelerimiz le tanışmış tık evlilik için ama benim kafamdan bir türlü sorular gitmiyor du artık kafayı yemek üzereydim çünkü mutlu olmak benimde hakkimdi bir gün internet telefon gezerken neden bir hocaya işlem yaptirmiyorum diye düşünüyorsum sonra internet ten hoca aramaya karar verdim karşıma direk sizin siteniz çıktı ve arayıp sıkıntımı anlattım siz de derdime derman olacağını herkez nasıl sonuç aldıysa benim alacağımı demiştiniz benden bilgileri alıp birer tane fotoğraf istediniz işlemlerin 10 gün içinde benden soguyacagini uzaklaşacak ini söylediniz işlemlerini süresi dolmadan eski sevgilim kapımda dolanmaz beni rahatsız etmez olmuştu beni gördüğünde yüzüme bile bakmıyor du çok mutlu olmuştum şimdiki sevgilimle rahat rahat geziyor istediğim gibi herşey yoluna giriyor du en sonunda önümde bir engel kalmadığını için şimdiki sevgilimin evlilik teklifini kabul ettim ve Suan da nikah günü alıyoruz Sizden Allah razı olsun iyi ki varsın İlhami hocam
Nazlı... (03/03/2020 16:20)
Konu : Eşim bana şiddet uyguluyordu şimdi ise melek gibi Bursa
Mesaj :
İlhami hocam ilk öncelikle merhaba burda derdimi sıkıntımı ve sonra sizin sayenizde mutluluğa dönen evliliğimi burda sizlerle de paylaşmak istedim biz kocamla yani birbirimizi severek evlendik 10 yıllık evliyiz 2 tane çocuk var ellerinizden öper ama kocam başkaların ağıza bakmayı çok seven biri oldu önceden benim sözünden dışarı çıkmaz di şimdi ise hiç takmıyor sürekli şiddet uyguluyor çocuklarımın psikolojileri bozuldu sürekli bana anne babam neden böyle oldu niye bağırıyor sürekli seni niye dövüyor diyorlar hiç birsey diyemiyorum sadece susup bunlarda geçecek diyordum ve aklıma medyum aramak geldi internete bakarken sizin siteniz direk gözümün önüne çıktı hemen aradım hiç zaman kaybetmeden Allah razı olsun sizde beni. Çok iyi dinlediniz sesiniz çok güven veriyordu ve artık sonucu beklemekteydim işlemlerin üzerinden 2 gün sonra kocam gelip benden özür diledi çocuklarımdan bile özür diledi ve 5 gün sonra kocam tamamen eski halini almıştı ve daha iyi niyetli. Daha merhametli ve tam bir melek olmuştu eskisinden daha iyi diyebilirim sizin sayenizde de İlhami hocam biliyordum eskisinden daha iyi olacağımı çünkü sizi görmeden sesiniz bile güven veriyordu inanmıştım güvenmiştim benim dediğim gibide oldu daha ben sizden ne isterimki yuvamızı eşimi çocuklarımı bana bağişladınız sizden Allah'ım binlerce kez razı olsun hakkınızı helal edin İlhami hocam
Buse (03/03/2020 16:19)
Konu : Eski sevgiliyi 4 günde getirdiniz İstanbul
Mesaj : Hocam öncelikle ellerinize sağlık eski sevgilimi ne yaptıysam unutamadım onsuz bir hayat düşünemiyordum daha öncekileri bir kaç hoca ile bağlama büyüsü yaptırdım geri getirme aşık etme büyüleri yaptırdım hiç sonuç alamadım sizide tesadüfen internette numaranızı gördüm size konumu özetledim sizde bu kişiyi size 4 günde getiririm deyince biraz inanmak istemedim ruh halimi anlamış olacak ki bana sen inancını tam tutmazsan sana nasıl yardımcı olacağım deyince derin bir hoca olduğunu anladım siz işlem ücretini gönderip işlemler için gerekli olan malzemeleri temin edip bu gece ayinlerini yapıp 4 günde seni çok mutlu edeceğim dedi ve işlemlerin başladığı geceden 4 gün sonra inanması güç ama sevgilim bana geri döndü allah sizden binlerce kez razı olsun sizi herkese tavsiye edeceğim...
Ceylan... (03/03/2020 16:18)
Konu : Benden soğumuş sevgilimi 2 günde arattınız Amasya
Mesaj :
ilhami hocama nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum allah ne muradını varsa versin Benim sorunum sevgilim benden soğumuştu ne telefonlarıma bakıyor nede sosyal medyadan gönderdiğim mesajlara cevap veriyordu beni birde bu davranışları yetmezmiş gibi heryerden engellemişti insanı en çok üzende değersiz biriymiş gibi davranışlarıydı ne aklım nede mantığım sevgilim canım herşeyim benden neden böyle soğumuştu anlayamıyorum günlerce hocalar aradım birçok kişiye işlemler yaptırdım kimi 21 günde kimi 40 gün içinde düzelir diyordu fakat hiç sonuç alamıyordum hep yine üzülen taraf ben oluyordum artık umudumu yitirmeye başlamıştım internette yine hoca aramaya başladım farklı bir ilde ilhami hocamı gördüm aradım sıkıntımdan bahsettim hocama daha önceki hüsranlarımdan hocaların beni nasıl kandırdığından bahsettim ve ilhami hocam herkez kendinden sorumludur ben seni istedigine kavuşturacagım allahın izni ile dedi ve işlemlerden daha 2 gün geçmesine ragmen sevgilim beni aradı ve barıştık allah sizden razı olsun hocam
Melahat..... (03/03/2020 16:17)
Konu : 2 günde sonuç aldım Adana
Mesaj : Sayın İlhami hocam ilk öncelikle intihar eşiğinde olan bir kadını nasıl kurtardınız buraya yazarak duyurmak istedim Ben 35 yaşında 2 çocuk annesiyim hayatım çok güzeldi taki eşimin hayatına bir kız girene kadar ben bu olayı öğrendikten sonra hayatım darma dağın oldu eşim eve geç geliyor çocuklarıma iyi davranmıyor hep azarlıyordu bir gün artık dayanamayıp bağırdım çağırdım eşim evden gitti birgün alkollü olarak eve geldi bana şiddet uyguladı artık bunalıma girmiş sürekli psikiyatri ilaçları ile ayakta durabiliyordum bir gün telefonunda o kız la birlikte olan fotoğraflarını gördüm dünyam başıma yıkıldı baba evine dönsem 2 çocukla nasıl yaparım onlarada yük olurum diye düşündüm elim kolum bağlı hiç Birşey yapamıyorsun intihar etmek geldi aklıma kökten çözüm dedim kendi kendime tamam dedim buraya kadar bitti herşey tam intihar ediyordum ki çocuklarım dedim sonra sessiz bir kafayla düşündüm ve komşumu aradım komşu geldi ve derdimi anlattım oda bana size işlem yaptırdığını ve sonuç aldığını söyledi numaranızı istedim ve aradım derdini anlattım korkma evliliğini 2 günde kurtaracagim dediniz nasıl olurdu ya herşey tersine gelirse diye düşünüyordum ama bunu yaptırmak zorundaydım benden bilgileri alıp çalışmalara başladınız 2 tane fotoğraf istemiştiniz işlemler bitince bana dönüş yapıp o kızı kocamdan soğutup kocamı bana başladığınızı söylediniz ve işlemler yeni yapılmıştı ama ben sonuç almaya başlamıştım eşim bana karşı çok olumlu yaklaşmaya başladı benden af diledi Aman yarabbim dedim tamamen değişti bir melekti sanki eşine çocuklarına sadık bir koca ve baba olmuştu en önemlisi çok çabuk sonuç almıştım size çok dua ettim iyiki sizi arayıp işlem yaptırmışim beni intiharın eşiğinden kurtardınız 2 çocukla sokakta kalmaktan kurtardınız sağolun İlhami hocam sizin gibi iyi yürekli insanlar iyi ki varlar